Wednesday, March 25, 2009

Climb the wall

Hello peeps,

Lame dh aku x update blog. seriusly bile dh keje ni, all other things seems unimportant and rase malas tu akan meluap2-luap..
Well, parents n lil sis is in JAKARTA, i'm home alone.. have nothing to do at home but watch tv.
yesterday went WALL CLIMBING. Yes! Wall Climbing! i thought it wud be easy, yelah dulu suka pnjat2 pokok tinggi2 mcm xde masalah so ingtkan mcm senang.

but 1st day je si hapis lupa bawak tali, so i climb the wall without the safety rope. bole bayangkan x?so agaknye bape tinggi je la aku leh pnjat kan? haha. tangan aku terus rasa berat dan kebas. gile ak rase mcm budak gemuk yg xbole pnjat. damn! need to excersise!! this is like ALERT!!!
mmg tahap gile gaban la. i got no stamina, no strength. seriusly i'm starting to feel like a fat loser. but hell, i've got to overcome this situation rite now! hmm.. tolonglaaaa....

ok ni btul2 kene make it work. si fakhry pun dh bising siap bg dumbell suh aku guna.
ok syg i will try to kuruskan bdn i mcm model! yeah rite! but wth!! i'm gonna give it a try.
for u hunny, and for me...so that aku bole berfesyen tanpa perlu memikirkan tentang muat ke x baju/seluar yg aku nk pakai.



**chalo babes,
aku kene smbung keje smbil usha engineer & technician2 yg hensem...
jgn marah ye yang.hehe ;pp